Úton (2020)

Created with Sketch.
Ürmös Beáta Úton

kalandregény

Az Úton egy magyar nyelvű, kortárs regény, melyet itt helyben, szerzőjétől közvetlenül vásárolhatsz meg. Jelenleg e-könyv formában kapható (epub), további nyomtatott példányt nincs lehetőség rendelni.

Előbb beleolvasnál?

Az első öt fejezetet ingyen elolvashatod a Google Play Books oldalán itt, csak kattints a “Free sample” gombra.

Olvasd el online:

Az Úton az Everand (az egykori Scribd) katalógusában is olvasható.

Mit kapsz?

Elektronikus könyvet. Fizetés után azonnal letöltheted az epub formátumú regényt. A fenti linken közvetlenül tőlem veheted meg, bankkártyával és e-mail címed megadásával tudsz fizetni.

Ha bármi problémád van a fájl letöltésével, keress meg, örömmel segítek.

Vagy vásárold meg a könyvemet a lenti online boltok egyikében:

Apple Books | Kobo | Google Play | Everand | Smashwords | Vivlio

Leírás

Lili hamarosan betölti a harmincat. Pénzügyi területen dolgozik egy budapesti multinál, ahol hamarosan előléptetik. Vőlegényével, Gergővel közelgő esküvőjükre készülnek. Boldognak kellene lennie, hiszen mindene megvan, Lili mégis úgy érzi, mintha valaki más életét élné. Ólomsúlyukkal agyonnyomják őt a hétköznapok, kényelmes irodai munkája untatja, hat éve tartó párkapcsolatában valójában magányos. Képtelen beletörődni, hogy ennyi az élet, elvágyódik, bár maga se tudja pontosan, hová. Imád utazni, vonzza a szabadság és a kaland. Álmaival azonban egyedül marad, mások szerint inkább fel kéne nőnie, lenyugodni és nem elégedetlenkedni folyton. Még Gergő sem érti meg őt.

Egy magányosan töltött estén, céltalan Facebook-görgetés közben szembe jön vele egy hirdetés. Lili pedig úgy dönt, feladja addigi életét, szakít Gergővel, felmond a munkahelyén, és Ausztráliába megy, hogy bébiszitterként dolgozzon egy évet. Bátorság vagy őrültség? És vajon a világ túlfelén megtalálja azt, ami az életéből hiányzik?

Ha te is kalandokra vágysz, kérdéseket és válaszokat keresel, kísérd el Lilit Sydney-be! Járd be vele Ausztrália csodás tájait, és járd be azt az utat is, ami végül elvezeti önmagához. De valóban elvezeti? Az Úton egy könyv a boldogság kereséséről, a szabadságról, kétségekről, barátságokról és szerelmekről; egy lányról, aki teljes szívvel akar élni.

Ha tetszett, oszd meg: