Úton (2020)

Created with Sketch.

lélektani regény, kalandregény

Aug. 22. - szept. 5. között az Úton!

Az akció végéig még ennyi időd van:

  • 00nap
  • 00óra
  • 00perc
Leírás

Lili hamarosan betölti a harmincat. Pénzügyi területen dolgozik egy budapesti multinál, ahol hamarosan előléptetik. Vőlegényével, Gergővel közelgő esküvőjükre készülnek. Boldognak kellene lennie, hiszen mindene megvan, Lili mégis úgy érzi, mintha valaki más életét élné. Ólomsúlyukkal agyonnyomják őt a hétköznapok, kényelmes irodai munkája untatja, hat éve tartó párkapcsolatában valójában magányos. Képtelen beletörődni, hogy ennyi az élet, elvágyódik, bár maga se tudja pontosan, hová. Imád utazni, vonzza a szabadság és a kaland. Álmaival azonban egyedül marad, mások szerint inkább fel kéne nőnie, lenyugodni és nem elégedetlenkedni folyton. Még Gergő sem érti meg őt.

 

Egy magányosan töltött estén, céltalan Facebook-görgetés közben szembe jön vele egy hirdetés. Lili pedig úgy dönt, feladja addigi életét, szakít Gergővel, felmond a munkahelyén, és Ausztráliába megy, hogy bébiszitterként dolgozzon egy évet. Bátorság vagy őrültség? És vajon a világ túlfelén megtalálja azt, ami az életéből hiányzik?

 

Ha te is kalandokra vágysz, kérdéseket és válaszokat keresel, kísérd el Lilit Sydney-be! Járd be vele Ausztrália csodás tájait, és járd be azt az utat is, ami végül elvezeti önmagához. De valóban elvezeti? Az Úton egy könyv a boldogság kereséséről, a szabadságról, kétségekről, barátságokról és szerelmekről; egy lányról, aki teljes szívvel akar élni.

Beleolvasnál ingyen?

Az első öt fejezetet ingyen elolvashatod a Google Play Books oldalán itt, csak kattints a “Free sample” gombra.

Megvennéd?

Nyomtatott példány:

  • jelenleg nincs lehetőség nyomtatott könyvet rendelni

E-könyv vásárlása:

12 különböző boltban is megveheted, nézd meg őket itt. A pénznem az adott bolttól és a tartózkodási helyedtől függ. Ugyanazon az áron kínálom mindenhol, de minimális különbség az árfolyam-konverzió miatt előfordulhat az egyes boltok között.

 

A legnépszerűbb boltok, ahol keresni szoktátok:

Olvasd online

Mindkét szolgáltatás havi tagsági díjért cserébe kínál hozzáférést egy e-könyvekből, hangoskönyvekből és egyéb érdekes anyagokból álló katalógushoz. Előre megnézheted, mi tartozik bele, és mindkét helyen lehetőség van 30 napos ingyenes próbára is.

Kölcsönözd ki könyvtárból

Saját helyi könyvtáradon keresztül többféle alkalmazás segítségével kölcsönözhetsz e-könyveket, akár az Útont is.

Minden könyvtárnak saját katalógusa van, és változó, hogy milyen alkalm,azáson keresztül és mely könyvek érhetők el. Az Útont bármely könyvtár beteheti a katalógusába az alábbi alkalmazásokon keresztül. Ha még nem találod, akkor javasold, tegyék meg. 🙂

A legismertebb könyvtári applikációk pedig az alábbiak:

Ha tetszett, oszd meg: