Rólam

Created with Sketch.

Rólam és a blogról

Üdv a blogomon, ami írásról, irodalomról, könyvekről szól, és minden másról is, ami foglalkoztat ezen túl.

Programozóként végeztem az egyetemen, és ebben a szakmában dolgozom a mai napig, de legalább ennyire hivatásos világjáró is vagyok. Emellett lelkesen képzem magam az írás, fotózás és marketing területén, és szerzett képességeimet főként a blogjaimon, na, meg a regényemben kamatoztatom.

Legrégebbi, angolul írt utazós blogom, az Our Wanders családi kalandjainkról mesél a férjemmel, és újabban már a kisfiunkkal együtt. Élmények, tippek, útleírások, túrajavaslatok a világ minden tájáról, ahol eddig megfordultunk, és sok minden más, ami utazással, családdal kapcsolatos.

Annak a blognak a testvére pedig ez, ahol most vagy, és ami túlnyomórészt írásról, könyvekről, irodalomról szól, de még sok minden másról is, ami fontos a számomra. A klasszikus és a kortárs irodalom, a szépirodalom és a minőségi szórakoztató irodalom egyaránt közel áll hozzám, és a blogon keresztül nektek is segíteni szeretnék felfedezni azokat a könyveket, melyek a szívetekhez fognak nőni, és azokat a szerzőket, akiket érdemes megismernetek. 

Én magam is írtam egy regényt, mely Úton címmel jelent meg magánkiadásban 2020 májusában.

Még több friss tartalomért kövess ezeken a csatornákon is:

Kérdésed van? Felvennéd velem a kapcsolatot? Írj nekem üzenetet itt, amint tehetem, válaszolok rá.

Rendeld meg első regényemet!

Úton című regényem egy húszas éveit maga mögött hagyó magyar lány útkereséséről és Ausztráliában való kalandozásáról szól.

Lili pénzügyi területen dolgozik egy budapesti multinál, ahol hamarosan előléptetik, mellette esküvőjére készül. Látszóag  kellemes életében azonban nem érzi magát a helyén, és egy hirtelen döntésnek köszönhetően csapot-papot-munkát-vőlegényt otthagy, hogy Ausztráliába menjen, világot lásson – és a világ végén talán megtalálja azt, amire valójában vágyik. Kérdések önmegvalósításról, döntésekről, karrierről, kapcsolatokról, továbbá természetesen kenguruk, vombatok, krokodilok, na, meg harsányzöld vagy éppen vörös és kietlen ausztrál tájak.

Beleolvasnál?

A Google Play boltjában elektronikus formában elolvashatod az első öt fejezetet a lenti linken, csak kattints a “Free sample” gombra.

A regény jelenleg csak elektronikus változatban kapható, itt tudhatsz meg róla többet (és akár azon nyomban rendelhetsz is).

TUDJ MEG MÉG TÖBBET RÓLAM

Személyes ihletésű bejegyzéseim gyűjteményét itt böngészheted:

Ha tetszett, oszd meg: