Bemutatkozás

A történet teljes egészében igaz, mert elejétől végig én találtam ki.

(Boris Vian)

Ürmös Beáta 1989 nyarán született Újvidéken, anyja neve…

Hm, maradjunk a fontos dolgoknál. „Milyen a hangja” „Mik a kedves játékai?” „Szokott-e lepkét gyűjteni?” Nos, lepkét nem, de hűtőmágneseket például igen, a világ minden tájáról, ahova eljutott. Mert szenvedélyes utazó, természetjáró és álmodozó. Egymás után akár negyvenhárom naplementét is megnézne. (A napfelkeltét is szereti, csak ahhoz lusta felkelni.)

Bár a számokkal sem áll hadilábon, a szavakat még jobban szereti. A hosszú szavakat, rövid szavakat, az édes szavakat, a keserű szavakat, a vicces szavakat, a komoly szavakat, a régi szavakat, az új szavakat, a megkezdett, félbehagyott vagy elharapott szavakat, a kimondott és kimondhatatlan szavakat, és minden szót, ami csak létezik a világon. És szeret, nagyon szeret játszani a szavakkal.

Gyerekkora óta ír, irkál, írogat, fogalmaz, feljegyez, firkál, körmöl, költ, később pötyög, gépel, blogol is. Programkódot objektumorientált nyelveken. Naplót csakis kézzel. Blogot angolul és magyarul. Útikönyvet, ha épp nem utazhat. Novellákat, csak úgy a fióknak. Regényeket – nektek!

Első regénye Úton címmel jelent meg magánkiadásban 2020 májusában.

További hírekért, érdekes tartalmakért kövesd Facebookon és Instán, valamint nézz körül a blogon.

További írások az Útonról

Mutasd az összeset!

Személyes bejegyzések

Mutasd az összeset!