Rólam

Created with Sketch.

Rólam és a blogról

Üdv a blogomon, ami írásról, irodalomról, könyvekről szól, és minden másról is, ami foglalkoztat ezen túl. Ausztráliáról például, amibe annyira beleszerettem, hogy regényt írtam hozzá. Úton címmel jelent meg magánkiadásban, 2020 májusában.

Programozóként végeztem az egyetemen, majdnem tíz évig dolgoztam szoftverfejlesztőként, és nagyon hálás vagyok ennek a szakmának, amiért annyi lehetőséget kinyitott előttem. Kaliforniában élhettem és dolgozhattam egy évet a diplomám megszerzése után, és ott kezdett mozgolódni bennem az a makacs, álmodozó kalandor, aki azóta sem nyugszik.

Író, világjáró, fotós, tartalom- és ötletgyártó vagyok. Lételemem a mozgás és a természet, terapeutám az óceán. Nem mondom, hogy keresem az utam, mert mindenki keresi, és minden döntés, minden változás új irány, új utat jelöl, visszamenni nem lehet, csak előre. Előre viszont kell, nem azért, mert bátor vagyok, vagy bármire képes, vagy határozott tervem van, hanem mert muszáj, mert élek, és ez ezzel jár.

Szegeden nőttem fel, éltem az Egyesült Államokban, húszas éveim nagyját Budapesten töltöttem, voltam egy energikus totyogó anyukája Kanadában, most pedig Sydney-ben élek, és már nem hiszek a beteljesült álmokban.

Hát, üdv itt, nézz körül, olvass sokat.

Még több friss tartalomért kövess ezeken a csatornákon is:

Rendeld meg első regényemet!

“Nem, ahhoz sosem kell különösebb ok, hogy az ember a világ másik felére akarjon menni. Ahhoz kell ok, hogy maradjon.” (Úton)

Úton című regényem egy húszas éveit maga mögött hagyó magyar lány útkereséséről és Ausztráliában való kalandozásáról szól.

Lili pénzügyi területen dolgozik egy budapesti multinál, ahol hamarosan előléptetik, mellette esküvőjére készül. Látszóag  kellemes életében azonban nem érzi magát a helyén, és egy hirtelen döntésnek köszönhetően csapot-papot-munkát-vőlegényt otthagy, hogy Ausztráliába menjen, világot lásson – és a világ végén talán megtalálja azt, amire valójában vágyik. Kérdések önmegvalósításról, döntésekről, karrierről, kapcsolatokról, továbbá természetesen kenguruk, vombatok, krokodilok, na, meg harsányzöld vagy éppen vörös és kietlen ausztrál tájak.

Beleolvasnál?

A Google Play boltjában elektronikus formában elolvashatod az első öt fejezetet a lenti linken, csak kattints a “Free sample” gombra.

A regény jelenleg csak elektronikus változatban kapható, itt tudhatsz meg róla többet (és akár azon nyomban rendelhetsz is).

Iratkozz fel a cikkeimre substacken

TUDJ MEG MÉG TÖBBET RÓLAM

Személyes ihletésű bejegyzéseim gyűjteményét itt böngészheted:

Ha tetszett, oszd meg: