Kapható az Úton!

Created with Sketch.

Amióta eldöntöttem, hogy kiadom az Útont, azt várom, hogy a kezembe fogjam végre. Meg azt, hogy világgá kiáltsam: kapható, lehet rendelni, vigyétek! Ez a pillanat eljött, vegyétek, vigyétek. 🙂 Van nyomtatott és e-könyv is.

Hol lehet rendelni a nyomtatott példányból?

Például ezen a honlapon. Nyomtatott példányt a legkedvezőbb áron itt, közvetlenül tőlem tudsz rendelni (csak magyarországi szállítási címre). Az első 30 példányt most bevezető áron adom, 20%-kal olcsóbban az eredeti árnál: 1600 forintért (+ postaköltség: alapáron 500 Ft, ajánlott küldeménynél 900 Ft, te döntesz, hogyan küldjem). Nem azért, hogy nyomást gyakoroljak, de fogyatkoznak, szerencsére. 😛

Ha nyomtatott példányt szeretnél, de nem magyarországi címre, akkor az Amazon oldaláról rendelhetsz – itt. (Magyar címre is rendelhetsz, de oda én olcsóbban tudom küldeni neked.)

Ha európai országba kéred a szállítást, akkor a rendelést valószínűleg csak az Amazon.co.uk vagy az Amazon.de oldalakról tudod leadni, ez sajnos nem rajtam múlik, az Amazon rendszere működik így.

Úton
Limitált példányszámban tőlem is rendelhető 🙂

Vegyél e-könyvet olcsóbban

Mivel e-könyvnél nincs nyomdai és szállítási költség, így azt jóval kedvezményesebb áron tudom adni, minden platformon egységesen 3 USD (illetve ennek megfelelő összeg az aktuális pénznemben, amit kiválasztasz).

Az e-könyvet több helyről is beszerezheted:

  • epub formátumú e-könyvként a Kobo boltjából itt
  • Apple eszközökre való e-könyvként az Apple boltjából itt
  • Kindle e-könyvként az Amazonról itt (viszont a Kindle nem támogatja a magyar nyelvet, így ez egy “Print Replica” kiadás)

Kölcsönöznéd?

Az Úton elérhető a Scribd és a 24 Symbols online könyvkatalógusaiban is e-könyvként, ha tag vagy, akkor tudod olvasni.

Mondd el a véleményed

Ha pedig elolvastad, örülnék, ha megírnád a véleményedet is. Feltöltöttem a könyvet a moly.hu-ra, itt értékelheted csillagokkal és szövegesen is. Ezzel sokat segítenél nekem, mert az őszinte véleményekből kiderül, kinek való a könyv és kinek nem, mások is látják, mire számíthatnak. Nem dicshimnuszt várok, hanem véleményt. Bár nagyon szeretném, ha mindenkinek tetszene a regényem, tudom, hogy ilyen nincs. A cél az, hogy rátaláljon azokra, akiknek igen.

Köszönöm az eddigi érdeklődést, bátorítást és pozitív visszajelzéseket!

Hogyan adj ki e-könyvet ingyen?

Készítettem egy rövid, de az e-könyvek magánkiadásával kapcsolatban minden lényeges kérdésre választ adó e-könyvet (naná!) a témában, melyet ingyen megkapsz, ha feliratkozol a havi hírlevelemre.

Ha tetszett, oszd meg:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük