Kapható az Úton!

Created with Sketch.

Amióta eldöntöttem, hogy kiadom az Útont, azt várom, hogy a kezembe fogjam végre. Meg azt, hogy világgá kiáltsam: kapható, lehet rendelni, vigyétek! Ez a pillanat eljött, vegyétek, vigyétek. 🙂 Van nyomtatott és e-könyv is.

Hol lehet rendelni a nyomtatott példányból?

Például ezen a honlapon. Nyomtatott példányt a legkedvezőbb áron itt, közvetlenül tőlem tudsz rendelni (csak magyarországi szállítási címre). Az első 30 példányt most bevezető áron adom, 20%-kal olcsóbban az eredeti árnál: 1600 forintért (+ postaköltség: alapáron 500 Ft, ajánlott küldeménynél 900 Ft, te döntesz, hogyan küldjem). Nem azért, hogy nyomást gyakoroljak, de fogyatkoznak, szerencsére. 😛

Úton
Limitált példányszámban tőlem is rendelhető 🙂

Vegyél e-könyvet olcsóbban

Mivel e-könyvnél nincs nyomdai és szállítási költség, így azt jóval kedvezményesebb áron tudom adni, minden platformon egységesen 3 USD (illetve ennek megfelelő összeg az aktuális pénznemben, amit kiválasztasz).

Az e-könyvet több helyről is beszerezheted:

  • epub formátumú e-könyvként a Kobo boltjából itt
  • Apple eszközökre való e-könyvként az Apple boltjából itt

Kölcsönöznéd?

Az Úton elérhető a Scribd és a 24 Symbols online könyvkatalógusaiban is e-könyvként, ha tag vagy, akkor tudod olvasni.

Mondd el a véleményed

Ha pedig elolvastad, örülnék, ha megírnád a véleményedet is. Feltöltöttem a könyvet a moly.hu-ra, itt értékelheted csillagokkal és szövegesen is. Ezzel sokat segítenél nekem, mert az őszinte véleményekből kiderül, kinek való a könyv és kinek nem, mások is látják, mire számíthatnak. Nem dicshimnuszt várok, hanem véleményt. Bár nagyon szeretném, ha mindenkinek tetszene a regényem, tudom, hogy ilyen nincs. A cél az, hogy rátaláljon azokra, akiknek igen.

Köszönöm az eddigi érdeklődést, bátorítást és pozitív visszajelzéseket!

Hogyan adj ki e-könyvet ingyen?

Készítettem egy rövid, de az e-könyvek magánkiadásával kapcsolatban minden lényeges kérdésre választ adó e-könyvet (naná!) a témában, melyet ingyen megkapsz, ha feliratkozol a havi hírlevelemre.

Olvastad már a regényemet?

Az Úton egy harminchoz közeledő, kalandvágyó magyar lány útkereséséről szól, aki a világ végére megy, hogy megtalálja azt, amire valójában vágyik – na, meg még egy csomó kengurut, vombatot, krokodilt, harsányzöld vagy éppen vörös és kietlen ausztrál tájat.

Ha tetszett, oszd meg:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.