Vegyél e-könyvet nagyon olcsón: Smashwords E-könyv Hét

Created with Sketch.

e könyv olcsón

Most gyakorlatias és lényegre törő leszek. Nem fogom ezredszerre is felsorolni, miért jók az e-könyvek. Szaguk továbbra sincs. De ha történetesen szeretsz e-könyveket olvasni, akkor vedd meg őket egyszerre, olcsón. Legalábbis azt, amelyiket árulják a Smashwords boltjában, ahol március 3 és 9 közt lesz az e-könyv hét, amikor a szerzők 25% – 100% kedvezménnyel kínálják könyveiket. Már aki kínálja. A készlet erejéig  – na, látjátok, ez kétségbevonhatatlanul nagy előny, hogy végtelen a készlet.

De mi az a Smashwords?

Egy online platform és egyben könyvkiadó, ahol írók és kiadók publikálhatják és értékesíthetik e-könyveiket. Íróként közvetlenül is fel lehet tölteni ide magánkiadásban megjelent könyvet, és a Smashwords az eladások utáni haszonból kér részesedést cserébe.

Különféle e-könyv formátumok érhetők el, és általában ingyen bele lehet olvasni a könyvekbe. Sőt, vannak teljesen ingyenes könyvek is, szűrni is lehet rájuk. Habár őszintén óvok mindenkit, hogy csupán ezen szűrő segítségével keressen magának soron következő szórakoztató olvasmányt.

A magyar könyvek választéka korlátozott, de érdemes körülnézni. Sajnos nyelv szerinti kereső nincs, szerzőre vagy címre lehet keresni. De egy könyvről biztosan tudok, ami magyarul elérhető… ugye, sejtitek?

Az Úton 50% kedvezménnyel lesz kapható

Március 3 és 9 között, a Smashwords boltjában. Igen, persze, hogy iderakom a linket, milyen promóció lenne ez különben.

Menjetek, nézelődjetek. Nem mondom, hogy soha vissza nem térő alkalom (ezt különben se higgyétek el soha, senkinek), mert minden márciusban szokott lenni. De, persze, #ebookweek24 csak egyszer lesz, és az idei olvasnivalókat most érdemes összeválogatni.

Olvastad már a regényemet?

Az Úton egy harminchoz közeledő, kalandvágyó magyar lány útkereséséről szól, aki a világ végére megy, hogy megtalálja azt, amire valójában vágyik – na, meg még egy csomó kengurut, vombatot, krokodilt, harsányzöld vagy éppen vörös és kietlen ausztrál tájat.

Ha tetszett, oszd meg:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük